ASISTENTA 24/7


Pic 1

 

 

Masini nedorite in spatiile de parcare ale firmei ?

 

Doriti sa controlati traficul intr-un anumit sens in parcarea firmei ?

 

Doriti sa protejati spatiile verzi ?

 

 

Control Acces AUTO

Comercializam, montam si asiguram service in toata tara pentru bariere automate marca: LIFE, NICE, CAME, BFT, FAAC, TAU, FADINI, GIBIDI, CASALI, CARDIN, DITEC, SEA, DEA, APRIMATIC, GENIUS, STAGNOLI, PROTECO, DASPI, KEY, BENINCA, RIB, ELVOX, TELCOMA.
Aceste bariere auto pot fi montate atat pentru mediul privat (rezidential) cat pentru mediul industrial. Barierele automate poate fi accesate de la distanta prin buton, telecomanda,cartela de proximitate, camera de luat vederi si soft, telefonul mobil. Barierele auto pot avea bratul cu lungimea cuprinsa intre 2 si 12m. Pentru a evita eventualele accidente barierele automate sunt prevazute cu elemente de siguranta ca fotocelule si elemente de semnalizare adica lampa, stikere refectorizante, semafoare.

Bariere Auto Conventionale

Sistemele de bariere sunt folosite in parcari, intrari pe autostrada, intrari in cladiri in marea majoritate a cazurilor cu dispensatoare de bilete sau card-uri. Sunt folosite pentru a controla accesul vehiculelor si pentru prevenirea accesului neautorizat al vehiculelor in zone controlate de bariere. Exista posibilitatea interconectarii cu sisteme de securitate (trecere libera in caz de urgenta, incendii, etc.). Lungimea bratului poate fi de pana la 8m, iar inaltimea de deschidere poate fi limitata la minim 2,8m.

Piloni Retractabili

Pilonii retractabili sunt conceputi pentru a restrictiona accesul vehiculelor in zonele publice si private.
Comanda manuala este permisa in caz de urgenta sau pana de curent si exista, de asemenea, optiunea de un electro-valve si de cuplare, care in mod automat scade la punct fix, in cazul unei pene de curent.
Unitatea de control electronic permite sistemelor sa fie operate automat sau semi-modul automat si sunt usor de integrat cu controlul al accesului si a echipamentului de siguranta, cum ar fi semafoare, fotocelule si circuite de la sol.

Bariere delimitare Sens Unic

Barierele uni-sens sunt concepute pentru a incuraja intr-un fel fluxul de trafic si pentru a preveni intrarile neautorizate sau iesirea dintr-un anumit spatiu.
Amenajarea acestor bariere uni-sens pot produce un efect distructiv foarte puternic împotriva celor care calatoresc în directia gresita a acestora (ideal pentru securitate în parcuri auto, spitale, etc).
Viteza recomandata nu trebuie sa depaseasca 5 km/h.
Va recomandam insistent semne de avertizare in legatura cu existenta acestora.

ATENTIE !!! Calatorind peste barierele plate uni-sens în directia gresita va puteti distruge anvelopele !