ASISTENTA 24/7


Pic 1

 

 

Probleme cu parcarea ?

 

Vecinii / Colegii parcheaza pe locul D-voastra ?

 

Accesul pe poartea casei este blocat ?

 

Sisteme de parcare individuala

Rezervati-va locul de parcare cu ajutorul unei telecomenzi! Din masina dvs. puteti activa sistemul de parcare individuala si parcarea acesteia nu va mai fi o problema.

Sistemul este folosit cu succes in parcarile institutiilor precum si a sediilor de firme. Este fiabil, robust si usor de utilizat . Sistemele sunt actionate de un motor electric de joasa tensiune (24V) si care este alimentat de la un panou de comanda. Panoul este dotat cu circuite inteligente care protejeaza sistemul, astfel ca atunci cand acesta intalneste un obstacol, acesta revine in pozitia initiala, o functie foarte utila in cazul actionarii accidentale a telecomenzii. In cazul intreruperii curentului, actionarea se poate face cu ajutorul acumulatorilor, care asigura functionarea sistemului pe aceasta perioada. Sistemul poate fi actionat si manual, cu ajutorul unei chei speciale Cu toate ca varianta de actionare cu telecomanda este cea mai solicitata de catre clientii care opteaza pentru aceste sisteme, mai exista si alte posibilitati de comanda a acestora, cum ar fi: tastatura cu cod, actionare cu cheie precum si cu cartela de acces.

Telecomenzile folosite pentru actionarea sistemelor pot fi cu doua sau cu patru canale, in functie de cate sisteme se doreste sa se actioneze de pe o telecomanda si in functie de optiunile utilizatorului.

Sisteme de parcare - Solar cu acumulator
Sistemul de parcare individuala este un sistem produs in Italia, inovator in domeniul rezervarii locurilor de parcare, dar in acelasi timp foarte fiabil si robust, fiind proiectat sa faca fata oricarui tip de situatie. Actionarea se face cu ajutorul unei telecomenzi, la simpla apasare a unui buton partea mobila coboarand, permitand accesul masinii in locul de parcare.
La parasirea locului de parcare, prin actionarea telecomenzii, partea mobila a sistemului se ridica, impiedicand astfel accesul altor masini.
Datorita unui panou solar integrat in capacul dispozitivului, acumulatorul se incarca pe durata zilei, astfel ca sistemul nu mai necesita reincarcare periodica. Panoul solar este protejat impotriva intemperiilor si a altor factori de catre o placa rezistenta ce permite pana si trecerea cu roata de la masina peste acesta.
O expunere de o ora pe zi, intr-o zi insorita, ingaduie o functionare de 10 cicluri/zi timp de un an.